Snurken tegengaan en voorkomen

Snurken tegengaan of voorkomen? Met Airmax neusspreiders heb je een eenvoudig middel om snurken te stoppen en stil te kunnen slapen.

Snurken voorkomen

Het snurkgeluid wordt veroorzaakt door een vernauwing in de luchtweg of in het smalste gedeelte van de neus. Snurken kan erfelijk zijn maar ook andere oorzaken hebben, en wordt vaak erger naarmate mensen ouder worden. Doordat 1 op de 5 volwassen mannen en 1 op de 10 volwassen vrouwen snurkt, is snurken een veelvoorkomend maar desalniettemin vervelend probleem. Snurken voorkomen of tegengaan is dan ook vaak wenselijk, aangezien het uw partner of huisgenoten veel overlast kan bezorgen.

Oorzaken van snurken

Naast dat snurken erfelijk kan zijn, kan het worden bevorderd door andere omstandigheden zoals bijvoorbeeld slapen op de rug, oververmoeidheid, alcohol, roken, overgewicht en kalmerende- en slaapmiddelen. In sommige gevallen wordt snurken veroorzaakt door een lichamelijk probleem zoals een vergrote keel- of neusamandel of een vernauwing in de neusholte. Een KNO-arts kan dit vaststellen en in sommige gevallen met een (operatieve) behandeling verhelpen. Wilt u zelf snurken tegengaan of snurken voorkomen? Dan kan Airmax een simpele oplossing voor u zijn.

Oplossingen tegen snurken

Airmax is een niet-operatieve behandeling die u helpt om vrijer te ademen door uw neus. Dit zal snurken tegengaan en de nachtrust van uw partner en huisgenoten zeker bevorderen. Daarnaast heeft Airmax een positief effect op andere aandoeningen zoals astma, COPD, longfibrose, luchtwegallergie, slaapapneu en verkoudheid. Airmax is wetenschappelijk onderzocht en bewezen effectief. De Airmax kunt u via de webshop aanschaffen.

Bestel online