Luchtwegallergie behandeling

Luchtwegallergie?

Heb je regelmatig last van een neusverstopping, niezen, snotteren, tranende ogen en jeuk aan ogen, neus en/of keel? Dan heb je mogelijk last van een luchtwegallergie. Allergie is het best te omschrijven als een overgevoeligheidsreactie van het afweersysteem op onschadelijke stoffen, zoals huidschilfers van dieren, stuifmeel, huisstofmijt en schimmels. Deze stoffen noemt men allergenen. Een van de meest bekende allergieën is hooikoorts.

Kenmerken luchtwegallergie

Over het algemeen heb je twee groepen mensen die last hebben van allergische neusklachten. De mensen met de waterige neuzen en de mensen met verstopte neuzen. Soms verspreiden de klachten ook verder in de luchtwegen en gezicht.

Airmax en luchtwegallergie

Of je nu een loopneus of verstopte neus hebt, de Airmax helpt direct. De neusspreider zorgt voor meer zuurstof, waardoor je je vaak gelijk een stuk beter voelt. De Airmax is onderzocht in wetenschappelijk onderzoek en bewezen effectief.

Naast de positieve effecten die Airmax® heeft op luchtwegallergie, is het product ook geschikt voor gebruik bij andere aandoeningen zoals: astma, COPD, longfibrose, slaapapneu, snurken en verkoudheid. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Bestel online