Airmax Classic

Airmax® Classic is een neusspreider (luchtwegverwijder) en is vervaardigd van een zachte, geurloze kunststof. Het materiaal is medisch gecertificeerd (S.E.B.S.). Airmax® Classic maakt het smalste gedeelte van de neusingang smaller, zonder dat je dit ziet aan de buitenkant.

Airmax® Classic is verkrijgbaar in twee maten, namelijk: maat S en maat M. We hebben naast deze twee maten ook een probeerverpakking in ons assortiment, deze wordt uitsluitend gebruikt voor promotionele activiteiten (in Nederland). De probeerverpakking bestaat uit één Airmax® Classic maat S en één Airmax® Classic maat M.

Airmax® Classic is alleen geschikt voor plaatsing in de neus en is niet geschikt voor kinderen tot 12 jaar.

Bestel nu

Positieve effecten van Airmax® Classic

Het gebruik van Airmax® Classic vergemakkelijkt en verbetert het inademen door de neus. Daarmee wordt de luchtstroom verbetert met als resultaat:

  • minder last van snurken
  • minder benauwdheid bij verkoudheid
  • minder benauwdheid bij luchtwegallergie
  • minder behoefte aan neusdruppels

Airmax® heeft naast bovengenoemde aangetoonde effecten ook positieve effecten op de prestaties van recreatieve sporters én topsporters. Voor deze groep heeft Airmax® BV een speciale sportversie ontwikkeld, de Airmax® Sport.

Hoe gebruik ik Airmax® Classic?

Airmax® Classic kunt u voor het gebruik afspoelen met water. Airmax® Classic is goed geplaatst als de ‘pootjes’ de neusingang verwijden en het onderste beugeltje het tussenschot van de neus aan de buitenkant raakt. Dit zorgt ervoor dat er een betere luchtdoorstroming plaatsvindt. Dit merkt u meteen! Hoe beter de luchtdoorstroming, hoe optimaler de ademhaling en uw prestaties. Maar zeker ook betere ontspanning en minder kans op snurken.

Hoe gebruik ik airmaxBeide maten passen in elke neus. Airmax® Classic maat M heeft meer duwkracht dan maat S en zorgt voor een nog betere luchtdoorstroming. Maat S wordt over het algemeen meer gebruikt door mensen die het product voor het eerst kopen, om aan het product te wennen. Deze mensen stappen nadat ze gewend zijn vaak over naar maat M om nog meer profijt van Airmax® Classic te hebben.

Airmax® Classic is exclusief verkrijgbaar via apotheken en enkele online verkooppunten. Als Airmax® Classic niet verkrijgbaar is via uw apotheek dan kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op