Airmax neusspreider sport

Gemakkelijker ademen tijdens sporten

Airmax neusspreider sport helpt u om tijden het sporten door uw neus te ademen. Zo kunt u gezonder en beter ademen, wat weer tot betere prestaties zorgt.

Is ademhaling langs de neus echt zo belangrijk?

Ja, en niet alleen omdat het hygiënischer is. Ook voor uw gezondheid is ademen door de neus beter dan ademen door uw mond. De zuurstof komt dieper in uw longen terecht, waardoor er meer zuurstof in uw bloed wordt opgenomen en dus ook in uw spieren. Uw uithoudingsvermogen en spierkracht verbeteren er aanzienlijk door.

Wat is een neusspreider Airmax Sport?

De Airmax Sport luchtwegverwijder zorgt voor een betere luchtdoorstroming in de neus om de ademhaling door uw neus die zo belangrijk is gemakkelijker te maken. Dat doet de Airmax Sport door het smalste gedeelte van de neusingang te verwijden. Daardoor ademt u gemakkelijker door uw neus en presteert u beter. Vraagt u het maar aan kampioenen zoals Bart Van Nunen, Nederlands kampioen op de 10 KM en avonturier Sebastiaan Horn. Zij zweren bij de Airmax Sport.

Bestel nu

Wat zeggen de gebruikers van Airmax® Sport?

Verschillende sporters hebben hun ervaring met ons gedeeld. Zo leest u wat de Airmax doet en wat de Airmax voor deze sporters betekent. Nederlands kampioen op de 10 KM, Bart van Nunen is trotse gebruiker van de Airmax Sport. Wat zegt Bart over de Airmax?

‘’In het begin is het even wennen, maar ik vergelijk het graag met het dragen van een bril. In het begin voel je dat het er zit maar na een tijdje denk vraag je je af waar je het hebt gelaten als je plots merkt dat hij gewoon op (in bij de Airmax) je neus zit. De Airmax sporter heeft speciale kleine haakjes die zorgen dat het goed op zijn plek blijft zitten, zo kan het er onmogelijk uitvallen.’’

Avonturier, fanatiek sporter en blogger Sebastiaan Horn heeft de Airmax uitgebreid getest en hier een oordeel over geschreven.

‘’De werking van de Airmax® voor mijn gevoel aanzienlijk beter is dan die van The Turbine.’’

Airmax Sport neusverwijder gebruiksaanwijzing

Voor gebruik spoelt u hem af met water. U plaatst de neuspreider Airmax Sport in de neus zodat hij de neusdoorgang verwijdt en de onderste beugel aan de buitenkant het tussenschot van uw neus raakt. Door de twee zachte weerhaakjes aan de binnenkant van het product, blijft de neusverwijder zitten tijdens het sporten.

Maar dat is niet de enige toepassing van de neusspreider Airmax Sport. Ook wie last heeft van snurken, slaapapneu of een verkoudheid is geholpen met een neusverwijder. Voor hun is er de Airmax Classic. Deze is net als de Airmax Sport gemaakt uit zachte, reukloze en medisch gecertificeerde kunststof (S.E.B.S.) en is ook in 2 maten verkrijgbaar, S en M, zodat uw neusverwijder perfect in uw neus past.