Astma behandeling

Airmax® helpt astmapatiënten vrijer te ademen door de neus

In Nederland zijn er steeds meer mannen en vrouwen die last hebben van astma. Dit wordt door verschillende prikkels veroorzaakt. Wat je vaak hoort zijn huisdieren, huisstofmijt, rook en uitlaatgassen een gevoelige prikkel. De ene persoon krijgt gelijk moeilijkheden met ademen, de andere heeft er totaal geen last van. Bij een astma aanval kan je tot 80% minder in- en/of uitademen, dan bij een normale ademhaling.

Airmax helpt bij het vrijer ademen door de neus, doordat de neusspreider simpel de neus goed open houdt. Het werk direct en vraagt geen moeilijke handelingen. Eenvoudig toepasbaar en gelijk beter ademen door de neus.

Soorten astma

Er zijn verschillende soorten astma, zoals allergisch astma (dit is wanneer men het direct benauwd krijgt na het inademen van bepaalde allergenen), intrinsiek astma (hier zorgen niet-allergische prikkels voor de klachten, denk aan benzine, parfum, rook, uitlaatgassen), inspanningsastma (bij deze vorm krijgt men het benauwd tijdens een inspanning of als men te snel in beweging komt) en ernstig astma (komt het minst vaak voor, mensen met ernstig astma moeten regelmatig voor een behandeling naar het ziekenhuis). Als men astma heeft is er vaak sprake van meerdere soorten tegelijk.

Erfelijkheid bij astma

Op iedere leeftijd kan je astma krijgen. Vaak beginnen de eerste symptonen als je kind bent. Uit onderzoek is gebleken dat astma een erfelijke ziekte is. Heeft een van je ouders astma, dan is er 50% kans dat jij ook aanleg hebt voor prikkelbare luchtwegen. Hebben je beide ouders er last van, dan heb je 70% kans op prikkelbare luchtwegen. Als je beiden ouders geen last hebben van astma, dan heb je als kind slechts 5 tot 10% kans op prikkelbare luchtwegen. Maar ook een allergie heeft effect op de kans op astma. Bij allergie is er een grotere kans aanwezig om ook astma te krijgen.

De positieve effecten van Airmax® bij astma

Airmax® is uitgebreid onderzocht in wetenschappelijk onderzoek en bewezen effectief. Dit merk je meteen in:

  • vrijer ademen.
  • meer zuurstof binnen krijgen.

Naast de positieve effecten die Airmax® heeft op astma, is het product ook geschikt voor gebruik bij andere aandoeningen zoals: COPD, longfibrose, luchtwegallergie, slaapapneu, snurken en verkoudheid. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Bestel online